Facilitati & Materiale Folosite


Suprafata totala a companiei: 7000 m²

Suprafata acoperita: 4000 m²

Suprafata acoperită destinata procesului de productie: 4000 m²

Suprafata destinata vopsitoriei: 64 m²

Suprafata destinata depozitarii: 3000 m²

Gama de produse: MTK produce diverse structuri sudate, ansamble sudate si prelucrate mecanic, componente pentru diferite aplicatii industriale : constructii de masini, transporturi rutiere si vase maritime.

Capacitate: 100 tone/luna

Procese de sudare folosite: 111-Sudura manuala cu arc electric (MAW), 135 – Sudura semiautomata cu sarma plina (MAG) , Sudare in mediu de gaz inert cu sarma plina ( TIG).

materiale de fabricatie:
    Material                Specificatie
    Otel carbon           ASTM; EN; DIN
    Otel inoxidabil       ASTM; EN; DIN

Trasabilitate in utilizarea materialelor: toate materialele folosite in procesul de fabricatie sunt certificate conform standardelor internationale. Toate materialele sunt achizitionate in functie de comanda si cerintele specifice ale clientilor.

Principalii furnizori de materiale: MittalSteel Galati, ThyssenKrupp, StomanaBG, s.a.

Manipularea si depozitarea materialelor: Materialele sunt depozitate in spatii interioare sau exterioare si pot fi identificate ca fiind: table, profile, tevi rotunde, tevi rectangulare, bare pline etc. Consumabilele pentru sudura sunt depozitate in interior si sunt controlate inainte de folosire.

Informatii referitoare la macarale: Zona de montaj: doua macarale de capacitate 10 tone, doua macarale de capacitate 3.2 tone si doua macarale de capacitate 7 tone

Zona de depozitare: motostivuitoare de pana la 7 tone.